453 éves kísértetet fotóztak iPhone-nal

Még egy érv az Apple terméke mellett: évszázadok óta visszajáró szellemet fotóztak le vele. Tudomásunk szerint Androiddal ez még sohasem sikerült.

Az élőhalott fotózásáról a nem éppen szaktudományos hírnévnek örvendő Sun és a Daily Mail adott hírt – mondhatni halálos komolyan. Az eset az angliai Hampton Courtben történt, annak a kastélynak a komor falai között, ahol VIII. Henrik élt szerencsétlen feleségeivel. A kastélyban nyakra-főre kísérteteket láttak: évek során előbukkant már az itt kivégeztetett ötödik feleség, több szolga, sőt, maga Henrik is.

De fotó csak most készült először.

Egy tizenkét esztendős iskolás lány, bizonyos Holly Hampsheir a kastélyban tett látogatás során fotózta le iPhone-jával szintén tizenkét éves unokatestvérét, Brook McGee-t. Csak következő nap vették észre a lányok, hogy az almás cég telefonja egy elmosódott alakot rögzített az egyik felvételen. Ezen jól kivehetően a híres kísértet, a Grey Lady – eredeti nevén Sybil Penn –, a 453 éve elhalálozott nevelőnő látható.

Most ott tartunk, hogy szakértők szerint a diáklány fotóját nem módosították. Az Apple nem adott hírt ilyen fejlesztésről.

Forrás: hirado.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük